Göğüs ve Sırt Süper Set Antrenmanı | Chest & Back

Göğüs ve Sırt Süper set antrenmanı

Herkese merhabalar,

Bugünkü antrenmanımızda Göğüs ve Sırt zıt kaslarını aynı anda çalıştırıp, bir üst vücut patlaması yaşayacağız! Kan gövdemizden yukarda dolaşıp duracak. Antrenmandan sonra instagram fotosu çekmekte bonusu. Göğüs ve sırt süperseti; biceps ve triceps süpersetine benzer. Antrenman programlarınızda bu tarz değişikliklere gitmeniz vücudunuzu şaşırtmak adına çok yararlıdır.


Geçelim antrenmanımıza;

Makalenin başında da belirttiğim gibi, antrenmanımız süper setlerden oluşuyor. İlk süpersetimize geçelim o zaman..

1)DB Bench Press & Barbell Bent Over Row: 2 süper seti piramit sistem yapıyoruz. 15-12-8-6 şeklinde. Kiloları her sette artırıyoruz. Süper setler arası dinlenme yok! Setler arası maximum dinlenme süresi 45-60 saniyedir.






2)DB Incline Press & Wide Grip Pull Down : 2 super seti yine piramit sistem yapıyoruz. 15-12-8-6, her sette kiloları artırıyoruz. Bu harekette son seti drop set yapacağız. Nasıl mı? Şöyle; 6 tekrarlı son seti girdikten sonra ağırlık düşürüp 12-15 tekrar kanı iyice kaslarımıza pompalıyoruz. Süper setler arası dinlenme yok! Setler arası maximum dinlenme süresi 45-60 saniyedir.




3)DB Incline Fly & DB Reverse Fly : Her 2 harekette 3*(8-12) giriyoruz. Kanı iyice pompalıyoruz.
Süper setler arası dinlenme yok! Setler arası maximum dinlenme süresi 45-60 saniyedir.



 



4)Machine Row : Bu sette göğüs egzersizi yok. Sırtımızdaki yanmayı maksimize etmek için bu set şart! 2*(8-12) Hissederek, yavaş yavaş, sindire sindire setlerimizi tamamlıyoruz. 

                               

Antrenmanımızı tamamladık, çok iyi bir iş başardığımızı düşünüyorum. Kanı üst vücutta topladık. Şimdi güzel bir öğün zamanı. Proteinimizi ve Karbonhidratımızı alalım. Güzel bir uyku çekip yeni güne bomba gibi başlayalım.


Store'daki en iyi Fitness uygulaması için : BloodPump Fitness App

Herkese iyi antrenmanlar, iyi pumplar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder