Biceps Triceps Super Set (Ön Kol - Arka Kol Süper Set) Antrenman



Herkese tekrar merhabalar,

Öncelikle Süper set nedir? Süper Set, 2 hareketin hiç dinlenmeden arka arkaya yapılmasıdır. Süper setler size hem zaman kazandırır, hem de yağ yakmanızda önemli rol oynar. Biceps ve Triceps kasları biri iç biri dış kaslar olduğu için arada bir süper set olarak çalıştırılmalıdır. Antrenman sonunda yeni t-shirtler almanız gerekebilir DİKKAT;)


Gelelim antrenmanımıza,


  • Triceps Close Grip Bench Press + Standing Barbell Curl : Her 2 hareketi de toplamda 3 set yapacağız. Close Grip Bench Press 8-10 tekrar arası yaptıktan sonra hiç dinlenmeden Barbell Curl 8-10 tekrar. Daha ilk setten kanınızın kollara taşındığını hissedeceksiniz.





  • Barbell Skullcrusher + Hammer Curl : Her 2 hareketi de toplamda 3 set yapacağız. Aynı şekilde 2 harekette 8-10 tekrar. Maximum kilo, maximum kontrol.

  • Pushdown + Preacher Curl : Her 2 hareketi de toplamda 2 set yapacağız. Tekrarları iyice hissederek yapmamız çok önemli burada. Setler 10 tekrar yeterlidir.



  • Dips + Alternating DB Curl: Burada Dips hareketini drop set yapıyoruz. Ağırlıklı dips ile başlıyoruz 3 set drop set yapıyoruz. Daha sonra alternating db curl ile bitiriyoruz. Alternating DB Curl de drop set olacak. 2 hareket toplamda 1 set yeterlidir.


    Anahtar cümleyi unutmayalım; İyi uyu, iyi beslen, ağır kaldır. 

    Yepyeni bir kol Antrenmanı daha sizlerle! -> Biceps & Triceps Kol Antrenmanı


    İyi sporlar.. Sorularınız olursa ->

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder