Evde Göğüs Antrenmanı | Home Chest Workout



Herkese merhabalar,

Bugünkü antrenman rutininde farklılaşacağız. Bugün spor salonuna gitmek istemedik ve evde spor yapmaya karar verdik. Peki evde göğüsleri nasıl patlatabiliriz? Evde Göğüs kaslarımı geliştirebilir miyim? Tabiki de geliştirebilirsin. Yeterli ağırlıkta bir çift dumbbell'ın olsun banyoda bile vücut yapabilirsin. Ama biz bugün db kullanmayacağız. Sadece bize düz bir zemine ihtiyacımız var! Evde bulması kolay bir ekipman.


O zaman direk antrenmanımızı açıklamaya başlayalım;

Bu antrenmanımızın adı Bodyweight 300 reps Chest Workout! Yani 300 Şınav Antrenmanı! Kardiyo ağırlıklı, yağ yakıcı, göğüs toparlayıcı bir antrenmandır
(Eğer kas kütlesi kazanmak istiyorsanız bu antrenmanı sırtınıza ağırlık alarak yapabilirsiniz). Şınavın her türlüsünü çekiyor olacağız! Göğüslerimiz yanacak, patlayacak! Şınav ile aynı zamanda sırt kaslarımızı, omuz kaslarımızı ve kol kaslarımızı da çalıştırıyoruz. Bugün evdeyiz beyler, bugün kendimizi böyle cezalandıracağız!

1) Deep Push Up : 2 adet yüksek defter alın veya 2 sandalyeyi karşılıklı koyun ve şınav çekin (Resimde görüldüğü gibi). Böylelikle göğüs kaslarınız daha çok yanacak ve şınavı daha derin hissedeceksiniz. Şınav çekerken göğüs kaslarınızı en çok hissettiğiniz egzersizdir Deep Push up!





Totalde 200 Tekrar. Korkmayın, tek seferde çekmeyeceğiz. 200 tekrarı en kısa sürede tamamlamaya çalışın. Nasıl mı? Şöyle; 50 şınav çektiniz, 1 dakika dinlenin 20 tane çekin, 30 saniye dinlenin 10 tane çekin. Böyle böyle 200 tekrarı tamamlayın. Ama 1 dakikadan fazla dinlenmemeye çalışın ki, kaslarınız toparlanmadan iyice patlasın!


2) Close Grip Push Up : Göğüsümüzün iç tarafını çalıştırmak için harika bir yöntem. Toplamda 50 Tekrar! Yine aynı sistem, En kısa sürede tamamlamaya çalışın.


 

3) Decline Push Up : Evde Üst göğsümüzü çalıştırmanın en iyi yolu! Toplamda 50 tekrar! Yine ve yeniden süre ile yarışıyoruz.

 

4) Normal Push up: 3 set max! 3 set ve her sette maximum tekrar yapıyorsunuz. Setler arası dinlenme süresini çok uzun tutmayın.

 

Doğru ılık bir duş almaya ve protein + karbonhidrat içeren güzel ve doyurucu bir öğün yemeğe!

Harika bir iş başardık,

Göğüslerimizi patlattık,

Fotoğrafı çekip instagrama koyduk,

Like'ları aldık.

Sizden ricam, beğendiyseniz paylaşmanızdır.




Store'daki en iyi Fitness Uygulamasını indirmeyi unutmayın : BloodPump Fitness App


adonisli_adam size teşekkür eder, iyi sporlar dilerim!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder